Vind din del af EUR 160000 hos Classic Poker

Der er nu ikke lang tid til, at MCoP endnu en gang kører på Classic Poker. Spil MCoP hos Classic Poker, vind din del af hele €160.000 i skattefrie pokerpræmier.

Har du ikke deltaget i de foregående udgaver af MCoP hos Classic Poker, kan det stærkt anbefales at prøve det. MCoP hos Classic Poker er en særdeles værdifuld turneringsserie, der kører hver måned frem til og med juni måned. Hver månedlig udgave af MCoP har en stor garanteret præmiepulje på svimlende €160.000, hvor af de €110.000 går til ordinær præmiepulje, og resten går til to store ekstra bonusser.

Ekstra Bonusser

Ekstra bonusserne går til den eller de kunder hos Classic Poker, der formår at nå enten 2 eller 3 finaleborde, ud af de i alt 8 MCoP turneringer der bliver spillet hver måned. Hvis du når bare 2 finaleborde kan du gnide dig i hænderne og glæde dig over en ekstra bonus på €10.000, oven i de ordinære pengepræmier. Når du 3 finaleborde kan du slikke dig godt og grundig om munden, og se din Classic Poker konto vokse med yderligere €40.000 skattefrit. Skulle der være flere der når enten 2 eller 3 finaleborde, vil bonusserne blive fordelt mellem vinderne.

MCoP turneringerne veksler mellem et indskud på blot €3.30 og et indskud på €33. Der vil desuden være en blanding af både freezeout turneringer, og rebuy turneringer. De garanterede præmiepuljer går fra €2.000 og helt op til en enorm garanteret præmiepulje på hele €50.000. Pengene du måtte vinde i MCoP turneringerne samt bonusserne, vil naturligvis være skattefrie, ligesom alle andre pengepræmier og bonusser normalt er når man spiller hos Classic Poker.

Vil du være med til, at tage udfordringen op i MCoP hos Classic Poker, kan du oprette en gratis Classic Poker konto her, og endda få en skattefri Classic Poker bonus på 200 % op til €1.000 i forbindelse med dit første indskud. Du behøver ikke, at bruge en bestemt Classic Poker bonuskode, da alle automatisk er kvalificeret til den store bonus. Som en ekstra bonus får alle nye kunder, samtidig en skattefri Classic Poker rakeback aftale på hele 30 %.

Husk at det er hos Classic Poker der kan vindes Poker Coaching med Asger Boye