Stort rake race hos Poker Heaven

I september måned byder Poker Heaven på et ekstraordinært rake race hvor du kan vinde både kontanter og komplette pakker til den store Vienna Deluxe Challenge turnering som finder sted i byen Vienna. Der er præmier for i alt €12500 på spil, og det eneste du skal gøre for at være med er at spille så meget poker som muligt fra den 12-28. september. Du vil blive krediteret point for al den rake som du bidrager med i perioden, og disse point vil så blive lagt sammen på et stort leaderboard hvor de flotte præmier kan vindes.

1 point for €0.25 i rake

For hver €0.25 du bidrager med i rake vil du modtage 1 point på det samlede leaderboard. Det er fuldkommet ligegyldigt om du spiller cashgames, STT eller MTT turneringer, så længe det bare er om ægte penge vil du kunne modtage point og kravle op af rangstien. Som enhver anden kampagne hos Poker Heaven vil dine gevinster i denne promotion ikke blive trukket fra hverken din rakeback eller din bonus, så der er tale om meget høj værdi for de spillere som vælger at spille her i den kommende måned.

Bonus & Rakeback

Du kan derfor kombinere denne kampagne med bonussen og den faste rakeback aftale som tilbydes alle nye spillere. Bonussen er en 200 % sign-up bonus på op til €1000. Du spiller din bonus fri i takt med at du optjener FPP point. Der gives desuden en 30 % rakeback aftale til alle spillere som formår at rake €100 eller mere om måneden. Opfylder du kravene vil din rakeback blive udbetalt automatisk til din konto den første hverdag i hver kalendermåned.

Deltag i dette flotte rake race med præmier for sammenlagt €12500 og få markedets bedste aftale hos Poker Heaven.