Sjove væddemål: Det amerikanske valg 2020

Hvis der er noget, der skaber interesse over hele verdenen, så er det, når amerikanerne gør klar til et valg.

Donald Trump i det amerikanske valg

I 2016 fik vi formentlig den største overraskelse nogensinde, da Donald Trump blev udnævnt til at skulle være USA’s kommende præsident, og selvom ingen forventede det store af ham, så har han siddet på tronen de seneste to år.

Bookmakerne blev i den grad også snøret godt og grundigt, for de tilbød rigtig høje odds på, at milliardæren og erhvervsmanden Donald Trump ville blive præsident for USA. Det har dog ikke fået bookmakerne til at stoppe med at tilbyde disse former for spil, og hvis vi tager et kig hos bet365, der tilbyder odds på det kommende præsidentvalg, så er der gode muligheder for at score et absurd højt odds, hvis man tror på endnu en overraskelse.

Satse på USAs næste præsident på Bet365

Odds på det amerikanske præsidentvalg:

Selvom valget først finder sted i år 2020, så er der allerede nu odds på de forskellige kandidater. Lidt overraskende er det, at Donald Trump fortsat er favorit til at være præsident efter næste valg, da han blot står i odds 2.50.

Der er i øjeblikket ingen kandidat der er tæt på at vælte Trump af pinden, men det skyldes udelukkende, at man ikke har fundet kandidaten fra demokraterne endnu. Kamala Harris og Bernie Sanders står begge til odds 10.00, og netop Sanders er ikke noget dumt bud på en kommende præsident i USA.

Et andet godt bud kunne være Joe Biden, der var vicepræsident under Barrack Obama, og han var elsket af rigtig mange.

De skøre bud på en ny præsident:

Med Trumps sejr ved seneste valg, er det pludselig ikke nær så overraskende, hvis et navn fra verdenen uden om politik skulle gå hen og vinde. Det højeste odds der kan fås på en præsident i øjeblikket, er odds 151.00 og det tilfalder rapperen Kanye West.

Oddset virker absurd lavt, men det skyldes i den grad, at bookmakerne efterhånden har gennemskuet, at amerikanerne kan finde på at stemme hvem som helst ind i det hvide hus.

Kigger vi på resten af listen over mulige kandidater til at blive præsident i USA, så finder vi ingen ringere end Titanic stjernen Leonardo DiCaprio, som blot giver odds 101.00 gange igen. Det er altså lavere end det odds, der blev udbudt på Donald Trump, da han annoncerede, at han ville stille op til valget som præsident for USA.

Bliver facebookskaber den nye præsident?

Hillary Clinton tabte noget overraskende til Donald Trump ved det seneste valg i 2016, og hun giver nu hele odds 51.00, hvis hun skulle gå hen og blive præsident. Det samme odds kan du få, hvis ingen ringere end Dwayne “The Rock” Johnson, skulle gå hen og blive præsident.

Skuespilleren har allerede meldt ud, at han er interesseret i at stille op til præsidentvalget i år 2020, og skulle han blive USA’s nye præsident, så scores der altså odds 51.00 på dette udfald.

Lidt mere spændende er oddset på facebookskaberen Mark Zuckerberg. Hvis Mr. Facebook skulle blive den næste præsident i USA, så giver det indsatsen 67.00 gange indsatsen igen.

Listen af navne er altså uendeligt langt, og desto tættere vi kommer på valget, desto flere navne vil der kommer på. Spændende bliver det hvert fald, om det bliver en politiker eller entertainer, der bliver USA’s næste præsident.

Satse på USAs næste præsident på Bet365