Simon Ravnsbæk gjorde det igen

Den danske pokerspiller Simon Ravnsbæk har næsten gjort det til en vane at levere store resultater om søndagen, hvor de største online pokerturneringer spilles hver uge. Denne gang var det Monthly Million på Party Poker der stod for skyd, og efter godt 11 timers spil kunne århusianeren løfte armene i triumf.

Den største turnering

Søndagsturneringen Monthly Million er Party Pokers største turnering målt på præmiepulje og afholdes kun en gang om måneden. Hver gang er utrolige $1.000.000 garanteret i præmier, hvilket Simon Ravnsbæk altså kunne nyde mere godt af. For sin sejr modtag han hele $200.000 til bankrollen og mere end gennemsnittet tjener på et år.

I danske kroner svarer gevinsten til omkring 1.1 million, og dermed en timeløn på ca. 100.000 danske kroner. Simon Ravnsbæk besejrede 1393 spillere i turneringen, der alle havde betalt de $640 turneringen koster.

Har vundet mange store turneringer

Den super dygtige dansker er dog på ingen måde uvant med de store præmier, da han tidligere i år har vundet både en stor turnering på PokerStars, Ongame og Microgaming.

Vi ønsker den brandvarme dansker stort tillykke med pengepræmien, der trods de mange sejre er blandt de helt store.

Har du selv mod på turneringspoker, så kan Party Poker uden tvivl anbefales. Her finder du masser af garanterede turneringer med store præmier og kan naturligvis kvalificere dig billigt til dem alle sammen.

Party Poker tilbyder nye spillere flotte $500 i bonus til alle, der benytter denne Party Poker Bonuskode.