Se kortfilm om Mickey "mement_mori" Petersen

MickeyMulti

Det er Team  Online-uge på PokerStars, og det bliver – udover med et hav af promotions – også fjeret med en række kortfilm, der bringer os nærmere på Team  Online-pro’erne.

I går blev ugens anden kortfilm præsenteret, og her er det såmænd Mickey Petersen, der slår dørende op, og byder indenfor og fortæller om sit liv som pokerspiller.

Mickey Petersen fortæller blandt andet, at han akkurat ligesom en masse andre danske pokerspillere fangede interessen for kortspillet, da han så Gus Hansen vinde sig på stribe i World Poker Tour, som blev bragt på TV2 Zulu.

Derfor var det også stort for Mickey Petersen, at Gus Hansen skrev et tillykke på hans facebook-væg, dagen efter Mickeys sejr ved EPT København.

På PokerNet.dks forum vækker kortfilmen – som du kan se i fuld længde herunder – stor beundring over Mickey Petersens “down to earth” indstilling til livet og karrieren som pokerspiller.

“Hold kæft hvor er han nuttet! Styr på privatlivet, styr på karrieren og self made millionaire. Respekt herfra”, skriver PokerNetteren “Steffenbif”.

Også “ShadeStar” følger trop med rosende ord om en af Danmarks skrappeste pokerspillere:

“Kan man være mere nede på jorden? Skide godt portræt af Mickey, stort forbillede imo for de unge “who is chasing the dream”. Alt held og lykke fremover!”.

Se filmen om Mickey “mement_mori” Petersen her: