Scor mere i rakeback hos Fortune Poker

Fortune Poker har valgt at give nye kunder et overdådigt tilbud som kan give dig ekstra rakeback i hele 3 måneder. Denne kampagne er kun for nye spillere, så det er i sig selv vigtigt at du ikke spiller hos Fortune Poker i forvejen. Hvis du vælger at oprette dig nu hos Fortune Poker har du mulighed for at få en ekstra bonus for den rake du bidrager med. Det er muligt at få op til €1000 i dette tilbud, så der er virkelig mange penge på spil.

Rake €100 og få mere i rakeback

Alt hvad man skal gøre for at få del i dette tilbud er at rake mindst €100. Gør man dette vil man få en præmie på €10 sat direkte ind på ens konto, og fra €100 og op til €10.000 i rake er det muligt at få en bonus på 10 % af det beløb man raker for, og det gør altså at du kan tjene ekstra rakeback i de kommende måneder hos Fortune Poker. Det er noget der giver lyst til at spille lidt ekstra, og med de mange andre kampagner som hele tiden bliver lanceret er Fortune Poker et givende sted at spille online poker.

Denne kampagne kører fra 1-31. juli og derefter fra 1-31. august og til sidst fra 1-30. september. Du har derfor hele 3 måneder til at optjene mere i rakeback, og du kan selvfølgelig stadig få 30 % i rakeback som ny spiller som samtidig kan dette tilbud kombineres med deres store sign-up bonus. Op til €1000 er det muligt at spille fri i bonus, og når du kombinerer denne bonus med 30 % i rakeback og mulighed for 10 % ekstra i rakeback er værdien ganske enkelt ikke til at tage fejl af.

Få 40% effektiv Fortune Poker rakeback