PokerStars Rakeback og VIP Program

pokerstars-spades-300x300PokerStars er i dag verdens største online pokerrum.

Der er konstant over 100.000 brugere online og i alt har PokerStars en markedsandel på astronomiske 40%. Der findes ganske enkelt ikke et tidspunkt på dagen, hvor pokerrummet står stille.

PokerStars er pokerrummet i Danmark med klart flest pokerturneringer og cash borde og er langt foran i forhold til andre online poker netværk.

PokerStars har hele pakken

Til trods for at pokerrummet er verdens største så er der masser af danske spillere som foretrækker andre pokerrum idet at PokerStars VIP program ikke altid er det mest profitable ift. konkurrenternes.

Det kommer nemlig an på, hvor meget man spiller – og hvad man spiller – men du kan være forvisset om, at det er hos PokerStars du får den absolut bedste samlede pokerpakke på tværs af VIP program, bonus, software, udvalg af pokerturneringer, cash games og meget, meget mere.

Det hele starter med $600 PokerStars bonus, og det slutter aldrig, for efterhånden som du spiller stiger du i graderne fra bronzelevel og måske hele vejen til den eftertragtede SuperNova Elite VIP-status.

PokerStars VIP, FPPs og Rakeback

Ved at spille hos PokerStars optjener du Frequent Player Points (FPP’s), og disse FPP’s kan veksles til masser af forskellige ting i PokerStars shoppen.

Alle mulige former for merchandise, elektronik, turneringsbilletter, bøger, dvd’er og masser af andre spektakulære muligheder. Bland disse er muligheden for at købe poker bonusser eller turneringsbilletter til f.eks. Sunday Million eller andre lukrative turneringer hos PokerStars.

Introduktionen af Stellar rewards er en af disse bonusser. Alene den giver omkring 7% direkte rakeback på dit spil hos Stars. Derudover får nye spillere op til $600 i PokerStars bonus. Denne bonus udbetales med $10 per 170 VPPs som spillere indtjener. I turneringer modtager spillere 5.5 VPPs for hver dollar som betales i rake hvilket svarer til 32.6% rakeback!!!!

Ved at bruge PokerStars Kampagnekode Pokernet.dk1 tæller de første 3 indskud i forhold til at modtage bonus og det er altså ikke nødvendigt at indsætte $600 på engang for at udnytte PokerStars bonussen bedst muligt.

Totalt får nye spillere altså godt 40% PokerStars Rakeback bare ved at modtage den nye bonus plus Stellar rewards. Der er dog mere end det i PokerStars point program idet at spillere også optjener det, som PokerStars kalder Milepælsbonusser

Hvordan fungerer PokerStars VIP systemet

Alle PokerStars spillere bliver automatisk tilmeldt til VIP-klubben og begynder på det level som hedder, BronzeStar.

For at stige i levels kræver det at du indtjener VPPs hvilket gøres ved at spille turneringer eller cash games om rigtige penge.

Når man tjener VPPs stiger man i levels hvilker giver større og større fordele

Hvordan tildeles PokerStars VPP’s

1 VPP er tildelt, når spilleren har spillet en hånd, hvor raken har nået:

$ 0,40 for fixed limit poker spil med indsatser på $ 1 / $ 2 og lavere
$ 0,40 til NL / PL poker spil med blinds $ 1 / $ 2 og lavere
$ 0,40 på Heads Up borde
$ 1,00 for alle andre spil

Der kan optjenes endnu et VPP point såfremt raken når op på:

2,00 dollar til alle 6-max borde (dette gælder ikke for spil, der spilles 6 – afleveres på 10/9/8 borde – bare 6-max borde)
$ 3,00 for borde som har mere end 6 spillere.

Yderligere tildeles spillerne et tredje VPP, hvor raken når op på 5,00 dollar. Det er dog de færreste borde hvor raken kan blive så høj.

VPP’s bliver også tildelt for turneringsspil med en sats på fem VPP’s for hver $ 1 i turnerings fee som der betales.

VPP’s er den måleenhed som PokerStars bruger for at bestemme dit VIP level og VPP’s har intet andet formål. Du kan altså ikke veksle VPPs til noget. Det er her FPPs kommer ind i billedet.

Jo flere VPPs du indtjener des flere FPPs modtager du når du spiller. Bronze level udbetaler 1 FPP per 1 VPP men det tager ikke lang tid at blive Silverstar og GoldStar som henholdsvis giver 1.5 og 2 FPPs per 1 VPP. Yderligere FPP multiplikatorer findes hvis man opnår PlatinumStar (FPP=VPP*2,5), Supernova(FPP=VPP*3,5) og endeligt giver Supernova Elite 5 FPPs per 1 VPP tjent.

Spiller du en $10+1 en turnering ville du altså modtage 5 FPPs på BronzeStar level, SilverStar ville give 7.5 og Superova Elite 25 FPPs. Da FPPs er den enhed man køber bonusser bliver det altså ekstra lukrativt at spille på PokerStars jo højere level man har.

En spiller kan til enhver tid se sit VIP niveau ved at besøge Cashier og klikke på “VIP-status”. Her får du info omkring hvor mange VPPs du har, dit nuværende level og hvor mange points der mangler førend du rammer næste level. En meget overskuelig måde for spillerne at følge med i hvordan VIP udviklingen er.

Udregning af PokerStars rakeback

Formlen for at udregne den indirekte PokerStars rakeback er:

Rakeback=VPPs indtjent*FPPs multiplikator*Værdi af FPP
For en turneringsspiller på SilverStar level betyder det at spilleren modtager

Rakeback=5*1.5*0.15= 11.25% rakeback.

Dermed er den effektive PokerStars rakeback for nye spillere de 40% i bonus penge plus 11.25% i værdi for FPPs, hvilket effektivt bliver mere end 50% rakeback. Den værdi kan man ikke finde mange andre steder som udbetaler direkte rakeback.

pokerstars-spades-580x320