PokerNet.dk – Danmarks bedste pokerforum!

pokernet_logoDer findes flere pokerfora i Danmark, men i virkeligheden er der kun ét, som er værd at anbefale til pokerinteresserede danskere – nemlig PokerNet.dk.

PokerNet.dk er med flere mil Danmarks største pokerforum med langt over 20.000 medlemmer, og hos PokerNet.dk skrives der gennemsnitligt et nyt indlæg på forummet hvert 2. minut.

Det er ikke kun poker du finder hos PokerNet.dk. Off Topic forummet hos PokerNet.dk er kæmpe stort, og her kan du ganske enkelt få svar på alle dine spørgsmål i livet. De mere end 20.000 medlemmer fungerer i samlet flok som en slags vidensbank, og hos Pokernet ynder man at kalde det for “PNVA – PokerNet Ved Alt!”.

I gennem tiderne har folk på forummet fået hjælp til alt fra huskøb til gode gaveidéer til farmors 75 års fødselsdag, men det er naturligvis stadigvæk poker der er i centrum og det naturlige omdrejningspunkt for livet på PokerNet.

Siden starten er der skrevet mere end 3 millioner indlæg på forummet, og det giver sig selv, at det kan give lidt støj på linjen, når folk vil diskutere eller søge input til alverdens ting, der ikke har noget med poker som sådan at gøre. Derfor har PokerNets IT-folk skabt en lille knap der hedder “Kun poker”, som hvis aktiveret sorterer alle ikke-pokerrelaterede forumtråde fra i oversigten.

 

Lærerigt pokersamfund

PokerNet fungerer ikke kun som et sted for debat omkring poker – det er også en læreplads for nye pokerspillere. I videoteket findet du mere end 500 poker-instruktionsvideoer, hvor vindende og erfarne pokerspillere i de forskellige videoer forklarer mere om pokerstrategi og viser hvordan man bør spille forskellige hænder i forskellige spots ved bordene.

Mange af Danmarks største pokernavne har haft sin daglige gang på PokerNet.dk igennem årene, og mange af dem kommer der stadig. Et godt eksempel er Peter Eastgate, som blev Danmarks første og indtil videre eneste verdensmester i poker, da han i 2008 vandt World Series of Poker i Las Vegas og mere end 50 mio. kr. Selv om pokeren er blevet neddroslet en smule siden den store gevinst, kommer Eastgate stadig regelmæssigt på PokerNet for at læse de mange underholdende tråde og deltage i debatten. Man kan simpelthen ikke lade vær. Når man først er blevet PokerNetter, så vil der ikke eksistere andre pokerhjemmesider i ens bevidsthed.

Men tag ikke vores ord for det. Kig forbi Trustpilot.dk og læs brugernes anmeldelser af PokerNet.dk.

Trustpilot.dk er en hjemmeside, som indsamler anmeldelser fra kunder hos forskellige firmaer i Danmark. Har du haft en god eller dårlig oplevelse med et firma du har handlet hos, kan du altid gå ind på Trustpilot.dk og skrive en anmeldelse – god eller dårlig – og anbefale eller advare andre imod at handle hos et bestemt firma.

Her kan du se et par udvalgte anmeldelser af PokerNet.dk på Trustpilot.dk:

PokerNet_Trustpilotdk

 

PokerNet = Value

Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis også værd at nævne, at PokerNet afholder en lang række fede turneringer, rake races og særlige konkurrencer for sine medlemmer både internt på PokerNet, men også i samarbejde med de forskellige pokersites som f.eks. PokerStars.dk.

Her kan du ofte spille satellit-turneringer for småpenge – KUN for PokerNettere – hvor gevinsten er et meget dyrere sæde til en større pokerturnering, hvor der kan være millioner på spil.

Det er altså ikke kun i form af ny pokerviden at det betaler sig at besøge PokerNet.dk. Det kan også hurtigt blive en økonomisk klog beslutning at oprette en gratis profil på Danmarks klart bedste pokerforum.

God fornøjelse med debatten og pokerspillet!