Pieter de Korver chipleader ved PokerStars PCA Bahamas

Dette års udgave af PCA Bahamas har fået rekord mange til at tage turen til det varme paradis, og flere danskere blander sig også i den resterende del af feltet, der ledes af den hollandske pro Pieter de Korver. Hollænderen har lagt sig i spidsen for turneringen med en imponerende stack på 245.300 chips, næst efter ham finder vi en noget ukendt spiller ved navn Walid Bou-Habib, der har kvalificeret sig til turneringen igennem de mange satellit turneringer hos PokerStars.

Tim Houbo Pedersen i god form

Den bedste dansker er lige nu Tim Houbo Pedersen, der har fået banket sin stack op i flotte 88.400 chips, som giver ham en position lidt over average på nuværende tidspunkt. Det er dog ikke kun Tim Houbo Pedersen, der stadig kan tage titlen med hjem til Danmark. Kristian Kofoed, Mickey Petersen, og Jan Petersen er alle tilbage i feltet der nu tæller 191 spillere.

Det svenske ikon Isildur1, som er Viktor Blom, har også lagt sig flot i feltet med en stack på 141.900 chips lige nu. Det ville formentlig varme yderst i svenskerens lommer, og ikke mindst hos PokerStars selv, hvis den unge komet kunne gå hele vejen i den store turnering.

Det virker dog stadigvæk ikke til at danskerne helt kan finde formen i den store turnering. Således er det kun Tim Houbo Pedersen, der kan prale af at have en velvoksen stack, og således kæmper alle de resterende danskere med små stacks, og mon ikke de snart skal til at have sat gang i tingene, hvis et finalebord skal synes muligt.

Mickey Petersen er stadig med

Mickey Petersen er stadig i live til trods for 2 store tabte pots, hvor han begge gange fik pengene godt ind. Først tabte han en stor pot med [9:h;9:d] mod [A:s;10:d] og bagefter måtte han se sine to sorte konger knækket af [A:k;Q:s].

Til trods for de to store pots som ikke gik danskerens vej, har han stadig 38.000 chips at spille videre med.