Patrik Antonius gav tyske deprimiert en lektion i FLHE

Den tyske highstakes Fixed Limit Holdem spiller ’deprimiert’ har det seneste stykke tid krydset klinger med de absolut største navne i poker. Først var det Phil Ivey som over flere dage kørte sessions mod den ukendte tysker, med et solidt overskud på bundlinjen. Onsdag valgte den finske pro Patrik Antonius også at krydse klinger med den tyske herre.

Vandt $400.000

Spillet foregik på $2.000/4.000 Heads Up FLHE bordene, og det blev et møde som tyskeren sent vil glemme. Efter tre en halv times spil og i alt 608 hænder kunne Antonius rejse sig fra bordet med en profit på intet mindre end $400.000.

Dette betyder samtidig, at ’deprimiert’ nu er i minus for året med hele $310.000 – hvilket var nogenlunde det samme beløb han havde i overskud for året inden han begyndte at krydse klinger med Ivey og Antonius.

Uvist om de skal spille igen

Om den tyske herre har mod på at spille flere drabelige heads-up kampe mod Ivey og Antonius må stod hen i det uvisse, men mon ikke tyskeren fremover vil vælge sine modstandere lidt mere med omhu.

Efter onsdagens kamp mod ’deprimiert’ ligger Patrik Antonius og den ukendte spiller ’O Fortuna PLS’ i tæt kamp om at være de mest vindende FLHE spiller for 2010 med en profit på ca. $600.000 hver.

Læs mere om Fixed Limit Holdem her og find de bedste pokersider til poker disciplinen på nettet.