Om bonito.dk

Velkommen til www.Bonito.dk. På vores blog vil du finde et utal af spændende tilbud i online poker. Hvad enten du er på jagt efter et godt tilbud eller blot ønsker at læse med om de største stjerner har bonito altid noget at byde på. Gennem mange år har vi specialiseret os i at finde de bedste tilbud til online poker, og dermed bør du følge med på bonito hvor vi hele tiden opdaterer vores spændende tilbud til danske pokerspillere.

Med en lang liste over de bedste pokersider i Europa kan vi altid sikre dig det bedste rakeback tilbud i online poker. Hvad enten du er hobby, amatør eller professionel spiller vil vi altid have et godt tilbud klar til dig. Eksempelvis kan du gennem Bonito få den maksimale Full Tilt rakeback aftale på 27% plus $600 i bonus.

Man bør altid holde sig opdateret med sin viden om poker, og dermed har bonito også specialiseret sig i at give dig de bedste tips til hvordan du også kan få en klækkelig skilling ud af online poker. Vores mange tilbud er lavet af de bedste partnere inden for online poker, og dermed kan du altid være sikker på at finde lige netop det tilbud i online poker som du har brug for.

Du ønskes held og lykke med dit poker spil. Følg med hos bonito hver uge og find de bedste tilbud i online poker.