Odds på Rudy Markussen vs Patrick Nielsen

Det er efterhånden rigtigt mange år siden, vi har set et større boksebrag end det, der venter os til december, når Rudy Markussen og Patrick Nielsen snører handskerne og går i ringen mod hinanden i Brøndbyhallen.

De to kamphaner har inden kampen haft flere måneders trash-talk og fjendtlighed mellem sig, men alt dette bliver gjort til skamme, når klokken lyder i bokseringen til december.

 

Odds på Markussen vs Nielsen hos Unibet >>

 

Nielsen er favorit til at slå Markussen

De to boksere har vidt forskellige forudsætninger for vinterens opgør, hvilket afspejler sig i oddsene fra Unibet og andre spiludbydere.

Patrick Nielsen er ung og et af de største boksetalenter i Danmark. Han har vundet 25 ud af sine 26 kampe, hvilket giver en særdeles imponerende stime.

Dette står i kontrast til den noget ældre Rudy Markussen, der har 39 sejre for 43 kampe. Til gengæld for dette har Markussen været ude med en skade i 2,5 år, og Unibet og de andre bookmakere er derfor usikre på, hvilken styrke Markussen kommer med, hvilket afspejler sig i de høje odds på Markussen.

 

Odds på Markussen vs Nielsen på Unibet

Til dette boksebrag har Unibet indgået en aftale med Markussen, hvor bettingsiden vil følge Markussen og hans optakt til kampen, hvor man blandt andet vil lære bokserens historie og liv at kende.

Alligevel har Markussens sponsor, Unibet, Patrick Nielsen som klar favorit. Derfor vil vi formentlig se en god portion odds på Nielsen.

På trods af dette spekuleres der dog i, om der kan være en fidus i at sætte sine penge på Markussen. Markussen har nemlig imponerende 26 knockouts på CV’et, og man må antage, at han er yderst motiveret for at slå Nielsen i den største boksekamp mellem to danske boksere i mange, mange år.

Få de bedste odds på kampen hos Unibet >>

 

unibet-580x330