Mickey Mement Mori Petersen blev runner up i USD 2000 high roller turnering

Den store online turnerings haj Mickey “Mement_Mori” Petersen viste igen tænder i søndagens store online poker turneringer. Bedst gik det i super highroller turneringen hos Party Poker der har et indskud på $2.000 og en garanteret præmie pulje på $50.000. Om det er det store buy in eller det stærke felt, der gjorde at der ikke var mere end blot 24 deltagere med i turneringen er ikke til at sige.

7 timer før vinderen blev kåret

Et faktum er dog, at på trods af det lave deltager antal, varede turneringen alligevel godt 7 timer før der kunne findes en vinder. Vinderen blev en spiller der kalder sig selv for ”raidalot”, og på 2. pladsen finder vi som bekendt Mickey Petersen, som spiller under kaldenavnet ”CuteCupCakes” på Party Poker. Mickey vandt alligevel $15.000 for sin 2.plads hvilket udover at være en flot bedrift også er et godt tilskud til hans store søndags program, som hvis man kender manden ret nok skal tælle et program på over 50 turneringer. Hvilket af naturlige årsager betyder at skal nogle penge i kassen for at det kan løbe rundt.

Her kan du se præmiefordelingen.

1. “raidalot” $25.000
2. Mickey “CuteCupcakes” Petersen $15.000
3. “PartBoss” $10.000

Det er uden tvivl en prestige turnering og kun for de skarpeste pokerspillere, men heldigvis har Party Poker også masser af andre online pokerturneringer at byde på. Så har du ikke allerede en Party Poker konto i dag, kan du oprette dig gratis her. Du får også en Party Poker signup bonus på 100 % op til $500 ved at bruge Party bonuskoden RIDE500.

Spil på Party Poker