Martin Clemmensen videre til dag 2 ved ESPT i Alicante

Martin ”Clemme” Clemmensen har godt fat i årets udgave af ESPT i Alicante. Han er netop gået videre til dag 2 med hvad der svarer til den 3. største chipstack.T

Tæt på sponsorat med PokerStars

Mange kender måske bedst Martin ”Clemme” Clemmensen, som værende en af de danskere der var tættest på at opnå den fornemme rolle, som en del af Team Online hos verdens største online pokerrum PokerStars. En rolle som han var tæt på at opnå, grundet sin unikke status som Super Nova Elite. Denne status har han opnået ved at spille short handed cashgame hos PokerStars, i form af en solid gang multi tabling hvor han spiller på adskillige borde på samme tid. Desværre for Martin så lykkedes det ikke at gå hele vejen gennem udvælgelsen til Team Online, trods hans store viden og ekspertise indenfor cashgame.

En habil turneringsspiller

Hvad der er knapt så mange der ved er, at Martin Clemmesen også er en ganske habil turneringsspiller, der har mange flotte resultater bag sig, både online og live. Og netop live er han godt i gang med endnu en gang at bevise sine evner indenfor. Da han nærmest tordner der ud af, i årets udgave af Estrellas Poker Tour i den spanske by Alicante. Her er han netop gået videre med en solid chipstack på 121.300, hvilket svarer til en nuværende status som nr. 3 i den samlede placering.

Om det lykkes for den danske cashgame specialist, at lave sit fjerde live cash i år, eller og dermed det 2. live cash ved ESPT touren i år, vides endnu ikke, men det bliver helt sikkert spændende at følge. Hvis ikke det skulle ske, så ser vi ham nok snart igen ved den virtuelle filt ved PokerStars. Hvor han til stadighed huserer på No Limit Holdem cashgame bordene.

Har du selv mod på at prøve at blive Super Nova Elite, kan du tilmelde dig gratis til PokerStars og få en solid PokerStars velkomstbonus på hele 100 % på til $600.

Skriv Pokernet.dk1 i PokerStars kampagnekoden, og du vil automatisk være kvalificeret til at modtage den store startbonus fra PokerStars.