Gratis odds-forslag

En ny App med gratis odds-forslag har ramt det danske marked til store glæde for alle os, der er trætte af at skulle betale penge for at få indblik i odds-eksperternes tankegang, når de analyserer odds på de største sportsbegivenheder.

Udviklerne bag den nye Spilforslag App er Zaw Media Ltd., som har mange års erfaring i gambling branchen og har et af Danmarks største online communities for odds’ere og pokerspillere.

Spilforslag App er 100% gratis, og du kan hente den i Google Play og App Store herunder.

Vil du vide mere om app’en, er du velkommen til at læse videre i denne artikel, hvor vi lufter nogle af de mange fordele ved at lytte til eksperterne.

 

btn_play_glow

btn_store_glow

 

Begavede spilforslag har aldrig været enklere

En stor del af danske unge oddser i dag gerne fra tid til anden på fodbold, håndbold, tennis og andre sportsgrene. Her drives spilleren ofte af jagten efter den store gevinst, hvor mange personer dog må jagte forgæves.

Spiludbyderne lever lukrativt på de mange tabte kroner, og det er forbeholdt en lille skare at hive flere penge hjem, end de indbetaler.

Nogle af disse dygtige eksperter deler nu ud af deres allerbedste odds-forslag i app’en ”Spilforslag”, hvor forskellige danske tippere giver sit bud på kampes udfald og udvikling. App’en kommer gratis til Android- og Appleenheder, og det ligger dig frit for at vælge og vrage mellem disse forslag.

 

Tag valg ud fra grundige analyser

spilforslag_eksperterSpilforslagene i app’en er udformet af danske tippere, der er vant til at hive pæne fortjenester i land. Disse eksperter bliver betalt af Spilforslag for at komme med deres bedste råd til de mange brugere af app’en.

Fælles for odds-forslagene er, at de altid tager udgangspunkt i grundig analyse. Her er det vigtigt at hæfte sig ved, at eksperterne her betales for sine spilforslag, hvorfor man kan vide sig sikker på, at der er gjort et godt stykke forarbejde.

Analyserne tager gerne udgangspunkt i en række relevante parametre, som kan antages at have indflydelse på kampen. Dermed slipper du for at holde dig up-to-date på skader, karantæner, holdenes placering i ligaen og lignende.

 

Ja til de gode, nej til de dårlige

Uanset hvor godt forarbejde man laver, kan man naturligvis ikke vide sig sikker på samtlige resultater. Derfor vil du også opleve, at du ikke hiver gevinst hjem ved hvert enkelt odds-forslag, da hold har en tendens til nogle gange at over- eller underpræstere.

Hvis der er en ekspert, der taber gennem længere tid, kan du dog lynhurtigt spotte det i app’en, og du kan derfor fravælge at følge hans fremtidige bets, mens du i stedet håndplukker gratis odds-forslag fra de heldige og dygtige.

 

Følg dine spilforslag

Så snart du har placeret dine spil, er det selvfølgelig tid til at se, hvordan de går. Dette er det mest spændende ved at oddse, for det er her man enten vinder eller taber. Det bedste er selvfølgelig selv at følge spændingen på banen. Dette kan man gøre på stadion eller i fjernsynet. Det sker dog ofte, at man ikke har mulighed for at se sin kamp eller begivenhed live. I så fald kan man følge den online. Det bedste sted at følge udviklingen i fodboldkampe er på Livescore.dk, hvor man får alt den vigtigste information i det sekund, det sker i kampen.

 

Spilforslag App’en punkt for punkt

forside_spilforslag_app

Hvis du er helt ny til odds eller Spilforslag-app’en, kan det være en god idé at læse med her.

Vi tager nemlig app’en ned på et helt grundlæggende niveau, og vi vil således forklare dig app’en og dens funktioner punkt for punkt, sådan der ikke kan herske nogen tvivl om, hvad app’en kan, og hvad dens forskellige begreber betyder.

 

Overblik over odds-forslag på forsiden

Når du åbner app’en, vil du blive mødt af app’ens forside, hvor du øverst vil se aktive spilforslag. Disse spilforslag gælder typisk for den pågældende dag. Her kan du se, hvem opgøret står imellem og ved at klikke på kampen, finder du vej til det konkrete forslag.

Længere nede af forsiden kan du se afsluttede spilforslag. Her vil kampens resultat vise sig, og du kan se på symbolet over kampen, hvor vidt væddemålet er vundet eller tabt. Dette er altså en god indikator for, hvordan det går de pågældende eksperter i en periode.

 

Bliv klogere på det enkelte odds-forslag

Når du trykker ind på en kamp, kan du læse det konkrete spilforslag. Det kan eksempelvis være, at udeholdet vinder, at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen, at hjemmeholdet modtager flest kort fra dommeren eller noget helt fjerde. Spiltyperne kan være mange, og nogle kender du måske ikke til. Begreber som ”Asian handicap” og lignende kan man dog typisk få forklaret ved hjælp af en hurtig Google-søgning.

Under spilforslaget finder du præcise odds. Her vil app’en altid finde det bedste odds, hvilket gavner din pengepung i sidste ende, hvis du vinder.

Fra denne side vil der være en link videre til den konkrete bookmaker. Dette er en yderst nyttig funktion, da du på den måde altid spiller det mest lukrative sted, hvilket er en klar fordel, da oddsene kan svinge en del fra bookmaker til bookmaker.