Gigantisk bad beat jackpot hos Mermaid Poker

At vinde en Bad Beat jackpot er noget der kan ændre ens liv radikalt.

Mere end €850.000 i puljen

Hos Mermaid Poker har den store jackpot nu nået nye højde med en samlet præmiepulje på €850.000 lige nu. De vanvittigt mange penge venter bare på at blive udløst af den uheldige spiller som skulle tabe med fire ens i 10’ere eller bedre. For at være med til at vinde din del af de mange millioner af kroner skal du spille på de specielle Bad Beat borde hos Mermaid Poker, og så kan du også se frem til en udbetaling af den helt store klasse hvis du skulle tabe en stor hånd.

Med knap €851.000 i samlet pulje har der aldrig været så mange kontante fordele ved at spille hos Mermaid Poker, og så længe du bare sidder ved det bord som den store hånd bliver tabt på er du sikret din del af de mange penge som står på højkant. En rigtig smart fordel ved denne enorme jackpot er at alle gevinster hos Mermaid Poker er skattefrie, så det er din del af jackpotten selvfølgelig også.

Du finder de spændende Bad Beat jackpot borde i et væld af forskellige niveauer i lobbyen hos Mermaid Poker, og du kan selv bestemme hvor højt du vil spille, og det har selvfølgelig ingen påvirkning på præmiepuljen hvor højt du spiller. Med disse kriterier er det nemt for alle at give det en chance for at vinde de mange penge som lige nu blot venter på at blive udbetalt til en særdeles uheldig pokerspiller og de andre som sidder ved bordet.

Tjek de mange Bad Beat jackpot borde hos Mermaid Poker og forsøg at få del i de mange penge. Få samtidigt Mermaid Poker rakeback og en €1000 bonus.