Et billigt pokerbord

Det behøver ikke være dyrt at spille rigtigt poker hjemme da man kan finde pokerfilt, pokerklæder eller en pokertable top til billige penge. Princippet er enkelt fordi man bruger et eksisterende bord og ligger en måtte henover og omdanner på den måde eksempelvis spisebordet til et pokerbord.

Poker filtdug

En poker filt dug er den billigste løsning der findes når man skal bruge et eksisterende bord derhjemme som pokerbord. Filten er nøjagtigt den samme der bruges på et rigtigt pokerbord og kortene glider let og elegant henover pokerfilten hvilket også gælder for poker chips.

En filt dug i god kvalitet koster 149,00 kroner.

Poker gummimåtte

En gummi poker filt dug er noget mere robust end en almindelig filt dug og fungerer en del bedre da den ligger fast på bordet. Effekten når man spiller poker er nøjagtigt den samme som med en filt dug men såvel holdbarhed og rengøring af gummi pokerbordet er langt bedre end med filten. Det kan varmt anbefales at investere i gummimåtten selvom den koster 349,00 kroner.

Oval poker table top

For 899,00 kroner kan man købe en dug med polstrede armlæn, drinksholdere og en bæretaske som gør at man let kan transportere pokerbordet med sig. Dette er klart den bedste løsning hvis man ikke gider have et pokerbord stående hjemme i stuen, idet en table top giver den eksakt samme følelse af at spille som var det på et normalt pokerbord.

Alle de nævnte produkter er fundet hos Danmarks absolut største leverandør i pokertilbehør hvor du finder de billigste priser og den bedste kvalitet uanset om det er et pokerbord, spillekort eller pokerchips du mangler til dit private poker spil.

Se det store udvalg når du besøger PokerShop.dk.