Hvem ender med at løfte Champions League-trofæet?

Champions League knockout-kampene blev sparket i gang i går, og Manchester City er allerede så godt som sikre på at gå videre til kvartfinalerne, da de bankede Basel med 0-4 i Schweiz. Juventus og Tottenham spillede 2-2 i Torino, så det opgør er stadig fuldstændig åbent. Spurs har dog de bedste kort på hånden, da de med to udebanemål kan nøjes med 0-0 eller 1-1 hjemme på Wembley. Men hvem ender med at løfte Champions League-trofæet, og hvilket odds kan man hente, hvis man kan forudsige vinderen af turneringen allerede nu?

 

Spil på Champions League-vinderen hos 888sport

 

Manchester City

Mægtige Manchester City med Pep Guardiola på cheftrænerposten har fejet al modstand af banen i denne sæson. De har sådan set kun tabt to kampe indtil videre, og det var mod Shakhtar Donetsk i en ligegyldig gruppespilskamp, hvor de stillede med rigtig mange reserver samt et 4-3-nederlag på Anfield til Liverpool i Premier League. Derudover så scorer de mål for sjov, og der bliver heller ikke lukket særlig mange ind i den anden ende.

I vintervinduet forstærkede de sig endda med midtstopperen Aymeric Laporte fra Athletic Bilbao, så der er ekstremt mange strenge at spille på både i defensiven og i offensiven. Når man tænker på, at de allerede er så godt som sikre på at være videre til kvartfinalen, så er odds 4,25 hos 888sport ganske godt.

 

Paris Saint Germain

PSG skal man slet ikke undervurdere i år. Selvom de har trukket de forsvarende mestre Real Madrid i den første knockout-runde, så kan Unai Emery godt ekspedere Zinedine Zidane ud. Særligt hvis hans stjernespækkede offensiv spiller på deres topniveau.

Edinson Cavani scorer mål på samlebånd, Kylian Mbappé er en af fodboldens allerstørste talenter, Ángel Di María er en rutineret ræv og brasilianske Neymar er stjernen over dem alle. Verdens dyreste fodboldspiller har haft en fuldstændig fantastisk sæson med 27 mål og 14 assists i 27 kampe, så han ser fuldstændig ustoppelig ud på nuværende tidspunkt. Kommer de forbi Cristiano Ronaldo og Real Madrid er det svært at se, hvem der skal slå dem ud.

Hvis Paris Saint Germain ender med at løfte Champions League trofæet kan man få odds 6,00 hos 888sport.

 

Odds på PSG vinder CHL hos 888sport

 

Bayern München

De mangedobbelte tyske mestre fra Bayern München skal man heller aldrig afskrive. De har verdensstjerner på nærmest hver eneste position. Deres polske torjäger Robert Lewandowski er en af verdens mest målfarlige angribere. Han står indtil videre noteret for 26 mål i 31 kampe. Man skal heller ikke glemme, at han scorede imponerende 16 mål i 10 VM-kvalifikationskampe. Det fik blandt andre Danmark at føle, da han scorede hattrick i 3-2-sejren over danskerne den 8. oktober 2016.

Bayern har godt nok deres målmand Manuel Neuer skadet lige pt., men han burde blive klar igen til de allervigtigste opgør. Det gør deres stærkeste start 11 endnu mere skræmmende. De er ikke favoritter til at løfte Champions League-trofæet, men de har et fuldstændig fantastisk hold som samtidig har en masse erfaring fra øverste hylde. De tyske mestre giver odds 6,25 hos 888sport.

 

Barcelona

Gode gamle Barcelona. Klubben der er kendt for tiki-taka-fodbold og har den argentinske troldmand Lionel Messi i deres startopstilling. De skal godt nok op imod de engelske mestre Chelsea i første knockout-runde. Dem har Lionel Messi faktisk aldrig nogensinde prøvet at score mod, så det er langt fra nogen ønskelodtrækning.

Barça har dog før formået at sende The Blues ud i Champions League-mørket, og det kunne de sagtens gøre igen. Chelsea har nemlig ikke set særlig stærke ud i den hjemlige liga, hvor deres forsvar har sejlet, og de har tabt til hold som Bournemouth og Watford. Finder Messi målnæsen frem mod de engelske mestre, så burde de også slå dem ud. Hvis han ikke gør det, så kan Barcelona godt få det svært. Der er odds 6,50 hos 888sport på, at Barça vinder Champions League.

 

Real Madrid

Kongeklubben skal op imod PSG i aften, og hvis de kan få et brugbart resultat hjemme på Santiago Bernabéu, så står de med rigtig stærke kort på hånden. Formår de at vinde turneringen, ville det være tredje år i træk, at de løfter Champions League-trofæet. Dybt imponerende når man tænker på, at ingen udover dem har vundet den to år i træk. De har dog brug for, at Cristiano Ronaldo forsætter sin fornemme målform fra gruppespillet. Her scorede han nemlig ni gange i seks kampe, hvilket var flest af alle.

Udover den femdobbelte Ballon d’Or-vinder så skal deres kaptajn Sergio Ramos også præstere på allerhøjeste niveau. Ham og hans forsvar skal nemlig lukke ned for blandt andre Neymar, Edinson Cavani, Ángel Di Maria og Kylian Mbappé over to opgør. Uden at komme i karantæne vel og mærke. Ender Real Madrid med at løfte Champions League-trofået tre sæsoner i træk, så kan man få odds 9,00 hos 888sport.

 

Spil på Real Madrid genvinder titlen hos 888sport