Betfair poker point race

Betfair Poker flyttede til det populære OnGame netværk for nogle måneder siden og i den forbindelse måtte pokersiden stoppe med at give rakeback. Dette bevirker at Betfair poker i stedet laver rake races til kunderne og i dag påbegyndes et nyt race som foregår i perioden 24. september til 14. oktober begge dage inklusive.

Simple regler

Reglerne er temmelig simple. Der gives et point per £0.05 der betales i rake og top 100 får del i de mange penge som gives væk i denne omgang. Intet mindre end $120.000 skal i alt fordeles til de 100 spillere som leverer mest rake den kommende periode.

Med en førstepræmie på $20.000, $15.000 til nummer to, $11.000 til nummer 3 og $150 til dem som placerer sig fra 91-100 så er der præmier for enhver smag. Det kommer til at kræve sin mand at hjemtage førertrøjen da top 5 kommer til at kæmpe indædt om at komme helt til tops da forskellen er betragtelig i præmiestørrelse.

Du kan lave din Betfair konto gennem Rakerider hvor du automatisk får din Betfair bonus og bliver medlem af det nye loyalitetsprogram fra Betfair som giver spillere op mod 40% effektiv rakeback i form af bonuspenge.

Få besked om events

Endvidere får alle spillere altid automatisk besked om events på Betfair Poker som for øjeblikket også er vært for den stor GSOP V turneringsserie hvor masser af garanterede pokerturneringer spilles hver dag.

Betfair er ubetinget et godt valg når man skal spille poker på OnGame da siden har massevis af kunder som kommer fra sports booken og dermed er der godt med fisk at finde på bordene og ligeledes er der langt mere aktion end hos mange andre pokerrum.