Benyt muligheden for at blive VIP spiller hos Bet365 Poker

At være VIP spiller indebærer en lang række lukrative fordele, i hvert fald hvis man er kunde hos Bet365 Poker. Her finder du nemlig et af de bedste VIP programmer inden for online poker, og hvis du har mod på at blive en del af det kan du se frem til et hav af gode fordele.

Bet365 Poker vil nemlig gerne belønne dig for at være en loyal kunde hos dem, og det betyder at du som VIP spiller, kan veksle dine optjente Merit Point til kolde kontanter som derved svarer til indirekte rakeback.

Optjen og anmod om bonus

Det fungerer sådan hos Bet365 Poker at du fra din første spillede hånd vil være en del af VIP programmet. Så snart du optjener 7.500 Merit Point vil du blive opgraderet til Bronze spiller, og herfra er det så muligt at stige i graderne og ende på det højeste niveau kaldet Platin.

Spillere på dette niveau kan anmode om kontante bonusser på $7000 og opefter, og det kræver bare at du har optjent et specifikt antal point før du kan få penge udbetalt til din konto. Så nemt er det hos Bet365 Poker.

Ekstra værdi til nye kunder

Kunne du godt tænke dig at være en del af dette fremragende VIP program så kan du også få ekstra værdi oven i hatten når du starter hos Bet365 Poker. Alle nye indbetalende spillere er nemlig berettigede en 200 % bonus på op til $1000, og du kan derfor spille denne bonus fri i takt med at du optjener Merit Point som du kan købe bonusser for.

Få de største belønninger og find ud af hvor meget værdi du kan få ud af dit spil ved at blive kunde hos Bet365 Poker nu.

Opret dig som kunde og få skattefri bonus!