24h Poker VIP Loyalty Program

Hos 24h Poker har man mulighed for enten at vælge imellem en fast rakeback aftale på 30 % eller deres store VIP Loyalty program. VIP programmet hos 24h Poker er ideelt for spillere som har en høj aktivitet dagligt og derved raker for mange penge. Med de gennemskuelige krav og den høje service som kendetegner 24h Poker er det klogt at vælge dette tilbud. Det er muligt at opnå 45 % i cashback på denne måde, og det er altså 15 % mere end det er tilfældet hvis man vælger den faste rakeback aftale.

Bonus på op til €500

Hvad enten du vælger 30 % rakeback eller VIP programmet er 24h Poker et glimrende sted at spille, og du kan selvfølgelig spille deres sign-up bonus fri ligegyldigt hvad du vælger. Bonussen er en 100 % sign-up bonus på op til €500 som du spiller fri i takt med du optjener VIP point. Ved at kombinere VIP programmet med den flotte bonus kan man opnå en uhørt høj værdi, og de mange kampagner som kører hos 24h Poker kan man selvfølgelig også deltage i på samme tid.

I bund og grund er 24h Poker et godt valg for alle danske pokerspillere. Servicen er i top, de kontante fordele er mange, og kvaliteten af spil er også god. De mange grunde gør at mere end 300.000 spillere har valgt at oprette en konto hos 24h Poker, og det må siges at være ret imponerende for et mindre europæisk pokersite.

Hvis du vil starte med at spille hos 24h Poker står det det dig frit for valg om vil have 30 % i rakeback eller mulighed for op til 45 % i cashback via VIP Loyalty programmet. Alle kunder får desuden den store sign-up bonus så besøg 24h Poker i dag og så kunne du også få fingrene i denne lukrative aftale.

Lav rakeback konto her